Дома > За нас >Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

П1. Може ли да добијам попуст?

О: Цената може да се преговара, можеме да ви понудиме попуст според количината на вашата нарачка. Доколку купувате на големо за некоја пригода, Ви нудиме големопродажна цена. Имаме и промоции неколку пати годишно.

П2. Дали ги нудите примероците?

О: Можеме да понудиме бесплатни примероци ако имаме доволно залихи, време на носење примерок: 1-3 дена може да се организираат откако ќе потврдите.

П3. Колку се трошоците за испорака?

О: Трошоците за испорака се наплаќаат според тежината на пакетот и се поврзани со методите за испорака што ги избирате и вашата дестинација.

П4. Колку стилови за мојот избор?

О: Многу видови по ваш избор или според приспособените.

П5. Јас сум дизајнер, можете ли да ми помогнете да го произведам примерокот што го дизајниравме?

О: Многу видови по ваш избор или според приспособените.

П6. Можете ли да направите OEM или ODM услуга?

О: Да. Можеме да прифатиме OEM услуга. Имаме и свој дизајнерски тим. Значи, исто така е добредојдено да ги изберете нашите ODM производи.

П7. Кажете ми ја силата на вашата компанија, бидејќи сакам да ви нарачам.

О: Ние сме фабрика повеќе од 16 години, повеќе од 100 машини кои можат да обезбедат 100000 парчиња неделно. нашиот тим има долгогодишно искуство во аксесоари, имаме многу познати клиенти ширум светот

П8. Дали имате некои посебни политики за компанијата Бренд?

О: Да, имаме посебна поддршка за компанијата која има сопствен бренд, но и во нашата листа на ВИП клиенти. Ве молиме испратете ни ги вашите податоци за продажба од минатата година, за да можеме да ви ги поддржиме производите на вашиот пазар.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept